Keittiökalusteet kotimaisista materiaaleista Jyväskylässä ja lähialueilla

Pyydä tarjous

Haaveiletko toimivasta ja tyylikkäästä keittiöstä tai toteutatko asiakkaalle keittiötä? SaneerausTaitaja Poutiainen valmistaa yksilölliset ja laadukkaat keittiökalusteet kilpailukykyiseen hintaan. 

Lopputuloksena on toimiva ja nykyaikainen keittiö, jossa ruoanlaitto on vaivatonta ja ruokailu miellyttävää. 

Palvelemme asiakkaita Jyväskylän seudulla.

Upea uusi keittiö mittatilauksena

Teemme keittiökalusteet mittatilauksena ja käytämme markkinoiden laadukkaimpia kotimaisia materiaaleja ja mekanismeja. Valmistamme keittiöelementit massiivipuusta, perinteisestä kalustelevystä tai vanerista. Voimme myös uusia keittiön ilmeen vain osittain, esimerkiksi uusimalla kaappien ovet tai vaihtamalla tasot.

Tutustu esimerkkikohteisiimme täällä

Kanssamme voit suunnitella haluamasi kokonaisuuden

Keittiö on kodin sydän, joten sen on vastattava sinun mieltymyksiäsi. Kaikki perustuu siihen, mitä sinä arvostat ja pidät tärkeimpänä keittiössäsi. Toteutamme kaiken pohjautuen toiveisiisi, materiaaleista sijoitteluun ja keittiön toimintoihin asti.

Voimme tehdä keittiöt asunnon muuta tyyliä jäljitellen, tai tehdä jotakin täysin erilaista. Kenties kierrätys ja kestävän kehityksen ratkaisut ovat keskiössä sinun projektisi kohdalla. Kerro meille mitä asioita arvostat keittiössäsi, ja mitä osia haluat nähdä valmiissa kokonaisuudessa.

Tutustu esimerkkikohteisiimme täällä

Puu soveltuu hyvin keittiöön

Käytämme aina mahdollisuuksien mukaan puuta kohteissamme. Se on materiaalina kestävä, mutta hengittävä ja elävä. Puu on oikein hoidettuna pitkäikäinen materiaali, joten voit nauttia kauniista keittiöstäsi vuosia ilman korjauksen tarvetta. 


Usein pitkänkin ajan jälkeen puisille kalusteille riittää pelkkä huoltomaalaus, ja keittiösi on jälleen uudenveroinen! Puiset keittiökalusteet kestävät hyvin aikaa ja elämää.

Keittiökuvake

Haaveiletko uudesta keittiöstä?

Meidän kautta saat uudet keittiökalusteet mittatilaustyönä. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinun toiveidesi mukainen keittiö.

Ota yhteyttä!