Kotimäentie 2, 40800 VAAJAKOSKI

Keittiöremontit Jyväskylässä ja lähialueilla

Haaveiletko toimivasta ja tyylikkäästä keittiöstä?

Tarjoamme yksilölliset ja laadukkaat keittiöremonttiratkaisut kilpailukyiseen hintaan. Lopputuloksena on toimiva ja nykyaikainen keittiö, jossa ruoanlaitto on vaivatonta ja ruokailu miellyttävää. Palvelemme asiakkaitamme Jyväskylän seudulla.

Uusi upea keittiö mittatilauksena

Toteutamme keittiöremonttisi vanhan purkamisesta käyttövalmiiseen uuteen keittiöön asti. Teemme keittiön mittatilauksena ja käytämme markkinoiden laadukkaimpia materiaaleja ja mekanismeja. Valmistamme keittiöelementit massiivipuusta, perinteisestä kalustelevystä tai vanerista.

Teemme halutessasi keittiöllesi myös pelkän stailauksen uusimalla kaappien ovet tai vaihtamalla tasot. Kauttamme saat myös kodinkoneet sekä putki- ja sähkötyöt ammattitaitoisesti toteutettuna.

Tilaa keittiöesittelyauto luoksesi

Keittiöremontin suunnittelu on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi. Tilaa kotiisi tai yritykseesi keittiöesittelyautomme sinulle sopivana ajankohtana. Autossa voit tutustua ovi- ja tasomalleihin, mekanismeihin, välitilavaihtoehtoihin sekä vedinmalleihin. Tilaamalla keittiöautomme säästät vaivaa ja aikaa sekä todennäköisesti myös rahaa.

Pyydä tarjous keittiöremontista!

Tutustu referensseihin.

Toteutamme myös sauna- ja kylpyhuoneremontit. Lue lisää!