Kotimäentie 2, 40800 VAAJAKOSKI

Tukevat terassit Jyväskylän seudulla

SaneerausTaitaja Poutiainen toteuttaa upean näköiset, tukevat ja säävaihteluja kestävät terassit Jyväskylässä ja lähiseudulla. Rakennamme pihaterassit niin omakotitaloihin kuin rivitaloihinkin. Suunnitellaan yhdessä juuri teidän näköinen ja teidän tarpeitanne vastaava terassi, jolla voitte nauttia kesäpäivistä grillaillen, lepotuolissa makoillen tai terassipöydän ääressä ystävien kanssa seurustellen.

Ulkoterassien tukevat ja kestävät perustukset

Perustukset tehdään aina kun mahdollista ruuvipaalujen varaan ,jolloin vältytään suurilta kaivuu- ja valutöiltä. Ruuvipaalut ruuvataan koneellisesti routarajan alapuolelle, jolloin minimoidaan roudan aiheuttamat liikkumiset terassissa. Ruuvaus toteutetaan Avan-pienkuormaajalla, jolla voidaan tarvittaessa tehdä myös pienet maanmuokkaustyöt.

Konekalustoomme kuuluu ruuvipaalupyörittäjän lisäksi sorakauha sekä minikaivuri. Minikuormaajan etu on myös se, että sillä pääsee hyvin ahtaisiinkin paikkoihin rikkomatta esimerkiksi nurmikkoa. Ruuvipaaluja voidaan käyttää myös muualla kuin terasseissa. Niitä voidaan käyttää vaikka kevyiden rakennusten perustuksissa, aitojen pystytyksessä, pergoloiden perustuksissa ynnä muissa pihan pienrakenteissa.

Yhteistyökumppaninamme toimii Lumon

Teemme yhteistyötä kotimaisen Lumonin kanssa. Me toteutamme terassirakentamisen ja sinä saat Lumonilta markkinoiden parhaan lasituksen parvekkeellesi tai terassillesi.

Katso alta video ruuvipaalujen talviasennuksesta ja pyydä tarjous pihaterassista!

https://www.youtube.com/watch?v=JwgrNwxlC-Q